(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Vahvan kasvumme myötä haemme Ouluun ammattitaitoista hankekehityspäällikköä täydentämään valtakunnallista hankekehitys- ja projektinjohtotiimiämme. Mielenkiintoiset hankkeet, kuten OYS:n sairaalahanke ja loisto caveritiimi odottavat sinua talotekniikan ammattilainen!   

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan osana johtavaa kiinteistötekniikka-alan yritystä. Tukenasi on osaava, ammattitaitoinen ja toisiaan täydentävä tiimi, joka on myös voimavarasi ratkaisuja kehittäessäsi. Hankekehitystiimimme Suomessa koostuu tällä hetkellä kahdesta kymmenestä talotekniikan ammattilaisesta, joilla kaikilla vankka kokemus talotekniikan kokonaistoimituksista erilaisiin rakennushankkeisiin. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtäviisi kuuluu vastata sovittujen liike- ja toimitilahankkeiden taloteknisistä hankekehityspalveluista sisältäen mm. palvelujen myynnin, sopimuksen hallinnan, suunnitellun ohjauksen ja toteutuksen kustannussuunnittelun. Pääset toimimaan mielenkiintoisten projektien myötä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa osana osaavaa projektiorganisaatiotamme.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat jo kokemusta talotekniikan kokonaishankkeista sekä taloteknisistä prosesseista. Sinulla on itsenäinen ja määrätietoinen työote ja vakuutat yhteistyökumppanit, osaamisellasi, organisointikyvyilläsi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Kiinnostuksen kohteesi saattaa erityisesi olla sähkö ja koulutukseltasi voit olla diplomi-insinööri tai insinööri.

Kiinnostuitko! Hae tehtävään 16.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Esko Mannermaa, p. 040 522 9422 tai esko.mannermaa@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1