(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
Hartela Länsi-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme Turkuun ammattitaitoista hankekehityspäällikköä vastaamaan Hartela Länsi-Suomi Oy:n Turun yksikön hankekehityksestä. Hankekehityspäällikön tehtävässä vastaat asunto- ja toimitilahankkeiden kiinteistö- ja hankekehittämisestä. Osallistut uusien mahdollisuuksien luomiseen myös maanhankinnan kautta.


Sinulla on jo vankkaa kokemusta ja osaamista hankekehityksestä. Erityisesti odotamme näyttöjä maanhankinnasta, suunnitteluohjauksesta ja sijoittajamyynnistä. Rakentamisen tekninen ymmärrys ja kustannustietous ovat hyvä pohja tehtävässä onnistumiselle. Mutta vielä tärkeämpää on, että sinulla on ymmärrys rakennusliikkeen ja kiinteistöliiketoiminnan liiketaloudellisista reunaehdoista.


Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä/kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta hankekehityksestä. Rakennusalan tuntemus on ehdoton etu, jotta tunnet ennalta keskeisimmät yhteistyökumppanit ja toimijat.

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset merkittävästi kehittämään Hartelan toimintaa. Tehtävässäsi raportoit aluejohtajalle.