(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Vahvan kasvumme myötä haemme projektikeskuksemme valtakunnalliseen hankekehitystiimiin ammattitaitoista hankekehityspäällikköä. Mielenkiintoiset hankkeet ja loisto porukka odottaa sinua talotekniikan ammattilainen! 

Toimipisteesi voi sijaita Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Oulussa.

Tehtävä tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan osana johtavaa kiinteistötekniikka-alan yritystä. Tukenasi on asiantunteva ja toimiva tiimi, joka on myös voimavarasi ratkaisuja kehittäessäsi. Hankekehitystiimimme koostuu tällä hetkellä kahdesta kymmenestä talotekniikan ammattilaisesta, joilla kaikilla vankka kokemus talotekniikan kokonaistoimituksista.

Hankekehityspäällikkö vastaa liike- ja toimitilojen hankekehitys-, KVR - ja projektinjohtotyyppisten projektien taloteknisistä hankekehityspalveluista, suunnitellun ohjauksesta, sekä toteutuksen kustannussuunnittelusta. Pääset toimimaan mielenkiintoisten projektien myötä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävässä menestyt vankalla alan kokemuksella ja asiakaslähtöisellä asenteella. Koulutukseltasi voit olla diplomi-insinööri tai insinööri ja erikoisalasi on jokin talotekniikan osa-alue. Tehtävä edellyttää taloteknisten prosessien monipuolista osaamista ja kokemusta talotekniikkahankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Toivomme sinulta valmiuksia myös matkustamiseen Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Esko Mannermaa, p. 040 522 9422.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.04.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.