HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

SRV kehittää ja rakentaa kasvukeskuksissa kohteita, joissa on hyvä asua ja elää. Toteutamme monipuolisesti rakennushankkeita, joissa yhdistämme asiakkaiden tarpeet ja näkemyksellisen kokemuksemme rakennusalalta. Tule kehittämään uusia hankkeitamme!

Haemme ammattitaitoista Hankekehityspäällikköä vauhdittamaan asuntohankekehitystämme.

Vastaat asuntohankkeidemme eteenpäinviemisestä koko prosessin ajan aina hankeaihiosta valmiiseen asuntokaavaan. Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö ja sopimusneuvottelut tonttien ja kiinteistön omistajien sekä kuntien viranomaisten kanssa kuuluvat olennaisena osana tehtävääsi. Työstät hankkeet ideoista valmiiksi projekteiksi, varmistat niiden kannattavuuden sekä viranomaismenettelyjen ja kaavoituksen oikeellisuuden. Raportoit tehtävässä hankekehitysjohtajalle.

Odotamme sinulta mielellään vähintään 5 vuoden työkokemusta hankekehitystehtävistä, erityisesti arvostamme kokemusta asuntokehityshankkeista pääkaupunkiseudulla. Mahdollinen kokemus aluekehitys- ja hybridihankkeista Etelä-Suomen kasvukeskuksissa katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus rakennuttamisesta ja suunnittelunohjauksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Sitä vastoin kaavoitusprosessin tunteminen ja sopimusneuvottelut, kuten maankäyttöön ja kiinteistökauppaan liittyvät sopimukset, ovat kuuluneet keskeisesti aiempaan työnkuvaasi. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennus- ja kiinteistöalan tekninen tai kaupallinen koulutus.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän sekä hyvät kehitysmahdollisuudet työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Perkkaalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat SRV:n hankekehitysjohtaja Kim Jolkkonen, puh. 0400 243 144, ja Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 24.3.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240980
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Itä-Uusimaa, Espoo