(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
SATO

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Tule meille SATOon mielenkiintoiseen ja monipuoliseen

Hankekehityspäällikön tehtävään

Osana kiinteistökehitystiimiämme olet mukana luomassa edellytyksiä uusien kotien toteuttamiseen. Tiimimme vastaa SATOn tonttivarannon kehittämisestä muun muassa täydennyskaavoituksella ja hankkimalla uusia tontteja ja maa-alueita. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat kiinteistökehitystyön ohjaaminen projektivaiheeseen saakka, kannattavuuslaskenta ja neuvottelut kuntien viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut maanhankintaan.

Odotamme sinulta:

Sinulla on yli viiden vuoden työkokemus rakennus- ja kiinteistöalalta ja vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistökehityksen ja kaavoitushankkeiden tehtävistä. Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai arkkitehti.  Sinulla on hyvä ymmärrys kaavoituksesta, kiinteistötekniikasta sekä asuintalohankkeiden kustannusten muodostumisesta. Osaat johtaa ja edistää itsenäisesti kaavoitushankkeita yhteistyössä asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa. Kaavoihin sekä maankäyttö- ja muihin sopimuksiin liittyvä sopimusjuridiikka on sinulle tuttua.

Sinulla on kokemusta yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyöstä ja kaavoitusprosessien eteenpäinviemisestä. Tunnet rakentamisen toimialaa ja pääkaupunkiseudun kaupunkien toimintaympäristöä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Meiltä saat:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kasvavalla vuokra-asumisen toimialalla
  • Työkavereiksi rentoja ja osaavia kiinteistökehityksen ja asumisen ammattilaisia
  • Hyvät työsuhde-edut

Innostuitko tehtävästä?
Hae tehtävää tästä viimeistään 24.6. mennessä ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistökehitysjohtaja Maarit Tuomainen, p. 040 757 8868. Voit soitella seuraavina aikoina: 4.6 klo 15-16, 5.6 klo 9-10 ja 8.6 klo 9-10.