(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
Bonava

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt Helsinkiin

Hankekehityspäällikkö

Hankekehityspäällikön tehtävänä on hankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen tontinhankinnasta aina siihen saakka, että uusissa kodeissa asuu tyytyväiset asukkaat, kattaen vastuun hankkeiden aikataulullisesta, laadullisesta ja taloudellisesta onnistumisesta.

Sinun roolisi

Hankekehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu olla mukana tonttien hankinnassa arvioiden hankkeiden kannattavuutta ja sopivuutta Bonavan strategioihin. Kehität hankkeen tiiviissä yhteistyössä monien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Hankekehityspäällikkönä johdat aktiivisesti projektissa työskentelevien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa, tehtävä ei kuitenkaan sisällä esimiesvastuuta. Tehtävässäsi osallistut myös toimintojen kehittämiseen ja vastaat siitä, että toimintatavat toteutuvat käytännössä. Tehtävä sijaitsee Helsingin toimipisteessämme, Sanoma- talossa.

Odotamme

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta monipuolisista ja vastuullisista rakennuttamisen tai projektijohdon tehtävistä sekä hyvää ymmärrystä liiketoiminnan syy-seuraussuhteista. Sinulla on vahvoja näyttöjä hankekehitystehtävistä ja/tai projektien taloudellisen tuloksen johtamisesta. Omaat kokemusta ja ymmärrystä myynnistä ja asiakaslähtöisestä toiminnasta ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky johtaa ja motivoida ihmisiä. Olet toimintatavaltasi intohimoinen ja innostava kehittäjä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti Suomen lisäksi englannin kielellä.

Työskentelyotteeltasi olet myyntihenkinen, business-orientoitunut ja sinulla on kykyä liiketoimintastrategioita edistävien ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suunnitelmallisuutta, päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja ja ennen kaikkea näkemystä ja intohimoa liiketoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen.

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Hankekehityspäällikkö/Bonava” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, puh. 010 320 2423 tai saara.hirsto@compasshrg.fi.