Hankekehityspäällikkö/-johtaja
NCC

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Toiminnan kasvun myötä etsimme hankekehityspäällikköä/-johtajaa vastaamaan hankekehityksestä osana Urban development -tiimiä. Olet mukana hankkeen konseptoinnissa sekä myyntistrategian luomisessa sekä vastaat hankekannattavuudesta sekä investointilaskelman laatimisesta. Vastuullasi on hankkeen johtaminen, kaavakehitys sekä hankekehitysvaiheen suunnittelu sekä ohjaus. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankekehitysvaiheen keskeisten sidosryhmien kuten NCC:n sisäisten sidosryhmien sekä käyttäjien, että tilaajan kanssa. Pidät yllä mm. asiakas- ja viranomaiskontakteja ja rakennat kumppanuuksia eri toimijoiden kanssa. Toimipaikkanasi on Helsinki. NCC yhtenä suurimpana pohjoismaisena rakennuspalvelujen toimijana antaa mahdollisuuksia edetä talon sisällä tai siirtyä toimialalla uusiin haasteisiin. Tuemme jatkuvaa kehittymistä erilaisilla koulutus- ja mentorointiohjelmilla.

Sinulla on jo kokemusta joko asunto- tai toimitilakehittämisen parista. Sinulla on kykyä johtaa kaavoitusvaiheen suunnittelua ja prosessia ja omaat näyttöjä projektin menestyksekkäästä läpiviennistä alusta loppuun.  Edellytämme sinulta työmaa- ja tuotantopuolen kokemusta esim. työmaa- tai projekti-insinöörin tehtävistä sekä muutaman vuoden kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta.  Projektijohtajan tehtävään edellytämme vähintään viiden vuoden projektipäällikön kokemusta

Työotteeltasi olet esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea ratkaisukeskeinen hands on -asenne, joten olet myös itseohjautuva, toimeen tarttuva ja yrittäjähenkinen.  Ymmärrät eri osapuolten lähtökohdat ja pystyt neuvottelemaan toteutuskelpoisen ratkaisun. Pystyt tekemään päätöksiä oikea-aikaisesti ja priorisoimaan projektin tehtävät niiden kiireellisyyden ja tärkeyden perusteella. Toimintasi on bisneslähtöistä ja reagoit nopeasti mahdollisiin poikkeamiin.

Lisätietoja tehtävästä NCC:ltä antaa Liiketoimintajohtaja Sanni Tuomainen 26.11. klo 8:00–9:00 ja 30.11. klo 16:00–17:00, puh. +358 40 5192784 sekä MPS-konsultti Johanna Leskinen 1.12. klo 8:00–9:00 puh. 020 746 9406 ja Satu Lannetta 3.12. klo 11:30–12:30, puh. 020 746 9484   Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 8.12.2021 mennessä.

 

Sijainti: Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot