(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö ja talotekniikkapäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko määrätietoinen ja vuorovaikutustaitoinen talotekniikan ammattilainen? Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi hankekehitys- ja talotekniikkapäällikköitä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa osana kasvavaa hankekehitys- ja projektinjohtotiimiämme. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hankekehityspäällikkönä tulet vastaamaan liike- ja toimitilojen hankekehitys-, KVR - ja projektinjohtotyyppisten projektien taloteknisistä hankekehityspalveluista, suunnitellun ohjauksesta, sekä toteutuksen kustannussuunnittelusta.

Talotekniikkapäällikkönä tulet vastaamaan talotekniikan projektinjohtototeutusten toteutussuunnitellun ohjauksesta ja tuotantokokonaisuuden koordinoinnista sekä hankkeen asiakkuuden hoitamisesta.

Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai insinööri ja erikoisalasi on jokin talotekniikan osa-alue. Tehtävä edellyttää taloteknisten prosessien monipuolista osaamista ja rakennusprojektien yhteistoimintakokonaisuuden ymmärtämistä sekä vähintään viiden vuoden kokemusta talotekniikkahankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Omaat itsenäisen työskentelyotteen, hyvät organisointikyvyt sekä asiakaslähtöisen asenteen. Luonteeltasi ole yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja olla osana toteuttamassa talotekniikan kokonaistoimituksia hankekehityksestä hallittuun käyttöönottoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Esko Mannermaa, p. 040 522 9422. #LI-TN1

Hae tehtävään 20.8.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.