Hankekehityspäällikkö/-insinööri Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Talotekniikan osaaja – onko sinulla halu kehittyä, vastata kokonaisuuksista ja kasvaa huippuosaajaksi yhdessä huipputiimin kanssa? Haemme Helsinkiin hankekehityspäällikköä/-insinööriä kasvavaan joukkoomme suuriin liike- ja toimitilahankkeisiin talotekniseen hankekehitysyksikköömme. Jos sisällön tuottaminen ”tyhjälle paperille” on sinulle mahdollisuus, tulet viihtymään meillä!

Yhteistoiminnalliset hankkeet (esim. KVR, PJU, Allianssi) ja hankkeiden sisältöjen kehittäminen muodostavat työn ydintehtäväkentän. Tehtäväsi on vastata nimettyjen hankkeiden taloteknisestä suunnittelunohjauksesta. Tehtäväsi sisältää, tai se täydentyy kokemuksesi myötä, lisäksi taloteknisten hankesisältöjen määrittelyllä, kustannussuunnittelulla ja myyntitehtävillä.

Taloteknisestä suunnittelutaustasta on ehdottomasti etua tehtävässä menestyäksesi. Koulutustaustaltasi olet sähkö- tai LVI-tekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Talotekninen rakennuttamis- tai tuotantokokemus katsotaan eduksi.

Tuottamiemme taloteknisten hankekehityspalvelujen kysyntä on kasvussa ja haemme tehtävään sitoutunutta henkilöä pitkäjänteiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kokonaisvaltaisen työnkuvan kiinteistöalan johtavassa yrityksessä. Tukenasi toimii tiivis ja ammattitaitoinen hankekehitystiimi, tuotantoyksiköt sekä eri teknologioiden asiantuntijat. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa talotekniikan kokonaisasiantuntijuuttasi näköalapaikalta. Vastuullisena työnantajana pidämme toisistamme huolta panostamalla myös työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Erinomaisten työvälineiden lisäksi nautit hyvistä henkilöstöeduista, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Hae tehtävään 12.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana.

 Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530  5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418757
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki