(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö infraprojekteihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI INFRAPROJEKTEIHIN

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Infraprojektit-liiketoimintamme on kokonaisvaltainen infrarakentamisen kumppani, joka tarjoaa räätälöidyt ratkaisut vaativiin asiakastarpeisiin. Omaamme vankkaan projektiosaamista, sekä laajaa kokemusta ja asiantuntemusta monipuolista erikoisosaamista vaativista infrahankkeista. Toteutamme myös vaativia allianssihankkeita eri puolilla Suomea. Rakennamme muun muassa teitä, siltoja, rautateitä, raitioteitä, metroja, satamia, lentokenttiä, kaivoksia, pysäköintilaitoksia, voimalaitoksia, vesihuoltolaitoksia, teollisuuslaitoksia ja erilaisia maanalaisia tiloja.

Hankekehityspäällikkönä vastaat uusien infrarakennushankkeiden kehittämisestä, maanhankinnasta, uusien hankkeiden alkuvaiheen suunnittelun ohjauksesta, investointilaskelmien laadinnasta ja rakennuttamisesta sekä osallistut asiakashankintaan. Ymmärrät kaavoituksen periaatteet ja toimit jatkuvassa yhteistyössä viranomaisten kanssa. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Tehtävän alkaessa työsi tulee painottumaan erityisesti kallionsisäisten ja maanalaisten pysäköintilaitosten kehitystyöhön. Analysoit hankkeita ja koordinoit hankeneuvotteluja sekä tonttiin liittyvien sopimusten hallintaa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Parempien elinympäristöjen tuottaminen on intohimosi, ja olet motivoitunut kehittämään uudenlaisia infrarakennushankkeita. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja pidät sujuvasti yhteyttä niin kollegoihisi eri puolilla YIT:tä, kun ulkoisiin kumppaneihimme. Työskentelet määrätietoisesti ja järjestelmällisesti, ja viet työt tavoitteiden mukaisesti maaliin. Ratkaiset kehitystyön pulmatilanteita innovatiivisesti, ja omaat paineensietokykyä. Sinulla on 

  • vähintään viiden vuoden kokemus hankekehityspäällikön/-insinöörin tai vastaavan tehtävän hoitamisesta menestyksekkäästi
  • analyyttinen työskentelyote
  • sujuva englanninkielentaito
  • soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi DI tai arkkitehti

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä divisioonanjohtajiin Anne Piipariseen, puh. 040 823 2808 ja Aleksi Laineeseen, puh. 040 745 6536.

Hae tehtävään 30.6.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!