(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Haemme Jyväskylään

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Hankekehityspäällikön tehtävässä vastaat mahdollisten asunto- ja toimitilahankkeiden kiinteistö- ja hankekehittämisestä ja suunnittelusta Jyväskylän ja Mikkelin seudulla. Työskentelet yksikkömme näköalapaikalla ja kehität YIT:n merkittäviä hankekehittämisen aluehankkeita. Työssäsi tutkit ja kiinteistökehität vanhojen rakennusten käyttötarkoituksen muutoksia ja etsi täydennysrakentamisen kohteita. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja tarjoat heille heidän tarpeensa täyttäviä ratkaisuja. Katsot projekteja monesta näkökulmasta, varmistaen että asiakkaan tarpeiden lisäksi muun muassa taloudelliset tavoitteet täyttyvät.

Teet tiivistä yhteistyötä yksikkömme muiden asiantuntijoiden kanssa saattaaksesi merkittävät hankkeet onnistuneesti maaliin alusta loppuun saakka. Varmistat hankkeiden taloudellisuuden ja suunnitelman kokonaisuuden toteutettavaksi hankkeeksi. Teet hyvää yhteistyötä sidosryhmien kanssa kuten kumppaneidemme, sijoittajien, arkkitehtien, konsulttien ja viranomaisten, sekä asiakkaiden kanssa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme hankakehityksen asiantuntijaa, jolla on palava into kehittää alan huippuhankkeita. Voit olla hankekehityksen kokenut konkari tai nuori ja energinen hankekehittämisen tulevaisuuden huippuosaaja, jolla on jo näyttöjä menestyneistä projekteista. Aiempi työkokemus kaavoituksen, rakennuttamisen, suunnittelun tai kiinteistönomistamisen tehtävien parista ovat avain tehtävässä menestymiseen. Hankinta- ja sopimusosaaminen sekä kustannustietoinen ajattelutapa ovat tehtävässä eduksi. Kanssasi on helppo viihtyä, ja sosiaaliselle luonteellesi on luontevaa verkostoitua alan erilaisten osaajien ja kumppanien kanssa. Sinulla on

  • itsenäinen ja toimeen tarttuva työskentelyote
  • soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto
  • aktiivinen ote pitkäjänteisten liiketoimintamahdollisuuksien etsimiseen
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • hyvä englanninkielen taito

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä aluejohtaja Mikko Rätyyn , puh. 0400 837 402.

Hae tehtävään 22.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!