(Poistunut julkaisusta)

Hankekehitysjohtaja
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Hankekehitysjohtajana tärkein tehtäväsi on tunnistaa ja tarttua Länsi-Suomen alueen liiketoimintamahdollisuuksiin ja luoda niistä kannattavia projekteja. Vastaat toimitila- ja asuntorakentamishankkeiden kehittämisestä ja suunnittelusta sekä julkisen että yksityisen puolen asiakkaillemme. Kuuntelet sekä nykyisiä että potentiaalisia asiakkaitamme ja tarjoat heille heidän tarpeensa täyttäviä ratkaisuja. Katsot kutakin projektia monesta näkökulmasta varmistaen, että asiakkaan tarpeiden lisäksi muun muassa taloudelliset tavoitteet täyttyvät ja ympäristönäkökulma tulee huomioiduksi. Kun asiakkaan tarpeet täyttävä ratkaisu löytyy, varmistat, että kaupat tulevat tehdyksi.

Hyödynnät aiempien kokemustesi kautta syntyneitä verkostoja ja laajaa markkinatuntemustasi löytääksesi ne tilaisuudet, joissa olemme asiakkaallemme paras kumppani. Siinä missä näet mahdollisuudet, olet myös realisti. Teet työtäsi hyvin itsenäisellä otteella, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä rakentavien yksiköiden, hankekehitystiimimme ja esimiehesi, eli aluejohtajan, kanssa. Työskentelet pitkäjänteisesti varmistaaksesi, että asiakkaamme saavat käyttöönsä heidän kannalta parhaat mahdolliset toimitilat.

Toivomme sinun voivan työskennellä ensisijaisesti Tampereelta käsin, mutta olemme valmiita keskustelemaan myös Turun toimistolla työskentelemisestä. Olet valmis matkustamaan, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä koko Länsi-Suomen alueella. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi ja toimimista niiden mukaan
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • vahvoja neuvottelu-, viestintä-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • laajoja verkostoja sekä kykyä luoda uusia, merkittäviä yhteistyösuhteita
  • vankkaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsotaan suunnittelun- ja kaavoituksenohjauksen osaaminen ja kokemus. Odotamme sinulla olevan riittävä osaaminen rahoitusmalleista , kiinteistöliiketoiminnasta, erilaisista urakkamalleista ja asiakkuuksien hallinnasta (julkiset ja yksityiset).

Haluatko tehdä tulosta osana loistavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Aluejohtaja Jussi Ranne (p. 040 560 1356, jussi.ranne@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: hankekehitys, projektikehitys, hankekehitysjohtaja, päällikkö, rakentaminen, asuntorakentaminen, johtaminen
Key words: leader, manager, development manager, project development, project management, building, construction, residential building