(Poistunut julkaisusta)

Hankekehitysjohtaja
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme hankekehitysjohtajaa Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikköön

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme asiakkaillemme laadukkaita asuntoja erinomaisille sijainneille pääkaupunkiseudun vahvasti kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Esimerkiksi Helsingin Verkkosaaressa rakennamme hitas-asuntoja SATOlle ja TA-Kodeille. Nämä Capellan puistotielle nousevat rakennukset muodostavat yhteisen korttelin.

Mitä pääset tekemään?

Hankekehitysjohtajana vastaat asuntorakentamishankkeiden kehittämisestä ja suunnittelusta Suomen merkittävimmille rakennuttajille ja asuntosijoittajille Etelä-Suomessa. Tärkein tehtäväsi on viedä merkittäviä asuntorakentamishankkeita alusta loppuun yhteistyössä maanhankinnan, rakentamista valmistelevan yksikön (preconstruction), rakentavien yksiköidemme, sijoittajien, arkkitehtien ja konsulttien kanssa: Osallistut maanhankintaan ja haet aktiivisesti kehitysaihioita. Tunnistat ja tartut liiketoimintamahdollisuuksiin, luoden niistä kannattavia projekteja. Katsot kutakin projektia monesta näkökulmasta, varmistaen että asiakkaan tarpeiden lisäksi muun muassa taloudelliset tavoitteet täyttyvät ja ympäristönäkökulma tulee huomioiduksi.

Toimit Suomen kasvavimmalla markkina-alueella, pääkaupunkiseudulla. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita ja ylläpidät jo olemassa olevia asiakassuhteitamme. Kuuntelet sekä nykyisiä että potentiaalisia asiakkaitamme ja tarjoat heille heidän tarpeensa täyttäviä ratkaisuja. Työskentelet pitkäjänteisesti varmistaaksesi, että asiakkaamme saavat käyttöönsä heidän kannalta parhaat mahdolliset tilat ja asukkaat kodit. Hyödynnät aiempien kokemustesi kautta syntyneitä verkostoja löytääksesi ne markkinat, joissa olemme asiakkaallemme paras kumppani.

Siinä missä näet mahdollisuudet, olet myös realisti. Teet työtäsi hyvin itsenäisellä otteella, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä rakentavien yksiköiden, projektikehitystiimimme ja esimiehesi, eli aluejohtajan, kanssa. Läheisin kollegasi ja aisaparisi on teknisten toimintojemme johtaja, kenen kanssa luotte kehitysaihiosta toteutuskelpoisia ja asiakkaamme sitouttavia ratkaisuja.

Olet valmis liikkumaan Etelä-Suomessa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • vankkaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista tehtävistä
  • kykyä arvioida kohteiden ja projektiaihioiden kannattavuutta hyvin varhaisessa vaiheessa
  • laajoja verkostoja, erityisesti sijoittajien parista, sekä kykyä luoda uusia, merkittäviä yhteistyösuhteita
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • vahvoja neuvottelu- ja viestintätaitoja
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan suunnittelun- ja kaavoituksenohjauksen osaaminen ja kokemus. Odotamme sinulla olevan riittävä osaaminen rahoitusmalleista, kiinteistöliiketoiminnasta, erilaisista urakkamalleista ja asiakkuuksien hallinnasta (julkiset ja yksityiset).

Haluatko tehdä tulosta osana loistavaa tulosta tekevää tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.8.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Aluejohtaja Ilpo Luhtala (p. 040 572 1579, ilpo.luhtala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Ilpon perjantaina 16.8. klo 9-10 tai tiistaina 20.8. klo 15-16. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: hankekehitys, projektikehitys, hankekehitysjohtaja, päällikkö, rakentaminen, asuntorakentaminen, johtaminen
Key words: leader, manager, development manager, project development, project management, building, construction, residential building