(Poistunut julkaisusta)

Hankekehitysjohtaja
Foudia Housing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme hankekehitysjohtajaa vastaamaan Foudia Housing Oy:n tontinhankinnasta ja uusien kohteidemme hankekehityksestä yhteistyössä tytäryhtiöidemme vetäjien kanssa.

Foudia Housing Oy on rakennuttamiseen erikoistunut projektinjohto-organisaatio, joka toteuttaa laadukkaita koteja Suomen kasvukeskuksiin. Tarjoamme vastuullisen roolin ja kykyjen mukaisen mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana. Meillä on hyvä, positiivinen tekemisen meininki ja erinomainen yhteishenki.

Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa:

  • uusien tonttien hankinta
  • pääsuunnittelijan valinta ja suunnittelun ohjaus
  • kannattavuuslaskelmien laadinta
  • rakennuslupaprosessista huolehtiminen tiiviissä yhteistyössä tiimimme muiden jäsenten kanssa ensiaskelista aina tuotantovaiheeseen saakka.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja aiempaa osaamista edellä mainituista osa-alueista.
Arvostamme ymmärrystäsi rakennusliiketoiminnasta ja kykyäsi hioa hankkeemme huippuunsa.

Toivomme, että tunnet asuntomarkkinoita ja erilaiset asiakasryhmät – osaat olla mutkattomasti yhteydessä päättäjiin sekä muihin tärkeisiin sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Pysyt tilanteen tasalla tonteista ja löydät niitä tiheällä tahdilla. Vahvoilla projektinjohtotaidoilla ja rakentamistalouden osaamisella menestyt tehtävässä ja pystyt vaikuttamaan sekä yhteiseen tulokseen että ansioihisi.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi rakennusliikkeen hankekehityspäällikkö, joka hakee nyt urallaan seuraavaa askelta. Vastaat tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle ja pääset osaksi pientä ja tehokasta organisaatiota, joka pyrkii kannattavaan kasvuun sekä laatuun kaikessa tekemisessään. Ei ihme, että yrityksemme onkin nimetty kauniin varpuslinnun mukaan, joka on erityisen taitava kutomaan kotinsa. Oman ”toimistokotimme” olemme kutoneet Vantaan Ratatielle.

Tällä hetkellä Foudialla on rakenteilla tai suunnitteilla on noin 160 asuntoa. Tavoitteenamme on, että vuonna 2019 Foudian rakennuttamia asuntoja valmistuu 80 kappaletta. Työllistämme 12 ammattilaista ja vuonna 2019 liikevaihtotavoitteemme on 40 milj. euroa.

Hae pikimmiten ja avataan keskustelu uudesta työstäsi Foudian tiimissä!