(Poistunut julkaisusta)

Hankekehittäjä / projektipäällikkö
VSB Uusiutuva Energia Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

VSB-konserni on kehittänyt menestyksekkäästi turvallisia, kannattavia ja kestäviä ratkaisuja energiantuotannon vihreää tulevaisuutta varten yli 20 vuoden ajan. Yritys on kansainvälinen ja heillä on toimintaa 12 maassa.

Haemme nyt VSB Uusiutuva Energia Suomen palvelukseen

HANKEKEHITTÄJÄÄ / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikan sijainti on Oulussa ja tehtävään sisältyy matkustelua.

Tehtävänkuva määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen mukaan. Toimit osana hankekehitystiimiä, joka kehittää uusiutuvan energian hankkeita Suomessa. Työssäsi tulet olemaan tekemisissä hankkeisiin liittyvien eri sidosryhmien kanssa, perehtymään hankelupien vaatimaan prosessiin sekä ajankohtaiseen lainsäädäntöön. Monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavanlaisesta projektiluontoisesta työskentelystä vähintään 3 vuoden ajalta. Taustasi voi olla esimerkiksi energia- tai ympäristöalalta, sähköverkkojen parista tai kaavoitustehtävistä. Älä kuitenkaan epäröi hakea, mikäli työkokemuksesi on hankittua muilta kuin edellä mainituilta toimialoilta. Eduksi katsotaan projektinhallinnan osaaminen, mahdolliset laki- tai talousopinnot ja käyttökokemus GIS-ohjelmistoista. Kielitaitovaatimuksena on suomi sekä englanti.

Projektiluonteinen työ vaatii joustavuutta ja tehtävässä odotetaan matkustusvalmiutta. Toivomme, että hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, itseohjautuva ja omaa hyvät neuvottelutaidot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävään tuulivoimaprojektien parissa sekä osaamiseen perustuvan palkkauksen. Työhön saa perehdytyksen ja tehtävien hoitamiseen tukea yrityksen muilta asiantuntijoilta.

Olisiko tässä sinulle uusi työpaikka? Mikäli tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi tai hae LinkedInin EasyApplyn kautta viimeistään 25.10.2020. Lisätietoja antaa Adeccon rekrytointikonsultti Helen Vesik 040 167 8094