(Poistunut julkaisusta)

HANKEJOHTAJA
Digivisio 2030 -hanke

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haluatko johtaa yhtä tämän vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen alueella? Kunnianhimoinen visiomme on tukea Suomen kilpailukykyä sekä vahvistaa tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan edellytyksiä.

Suomen korkeakoulut ovat yhteistyössä käynnistäneet Digivisio 2030 -hankkeen. Sen tavoitteena on avata oppimisen kansalliset tietovarannot niin yksilön kuin yhteiskunnankin käyttöön mahdollistaen pedagogiikan kehittymisen ja korkeakoulujen uudistumisen

Haemme nyt kokenutta hankejohtajaa vastaamaan hankkeesta, jonka tavoitteena on avata oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön ja nostaa siten Suomi joustavan oppimisen mallimaaksi. Hankkeen taustavoimana on koko korkeakoulukenttä sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö. Yhteinen sitoutuminen kunnianhimoiseen hankkeeseen osoittaa, että suomalainen korkeakoulukenttä haluaa olla globaalistikin digikehityksen kärjessä. 
Hankkeen visiotyö toteutettiin vuoden 2019 aikana ja sen läpiviennistä vastaa perusteilla oleva hanketoimisto, sekä tuleva hankejohtaja. 

Hankejohtajana vastaat hanketoimistosta ja kehitysprojektien kokonaisuuden johtamisesta: varmistat tavoitteiden saavuttamisen, koordinoit tekemistä ja resursseja sekä pidät kiinni aikatauluista ja budjetista. Olet hanketyön roolimalli ja tehokas viestijä. Innostat ja osallistat sidosryhmä- ja asiantuntijaverkostoa sekä olet mukana mahdollistamassa osallistuvien organisaatioiden toiminnan ja kulttuurin muutoksia. 

Odotamme, että sinulla on vahva näkemys koulutustoiminnan ja digitalisaation kehittämisestä sekä näyttöä menestyksekkäästä projektijohtamisesta. Olet valmentava johtaja, vahva viestijä ja aikaansaava toimija. Toiminnan tehokas johtaminen edellyttää sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä että osallistavaa tapaa työskennellä. Luotsaat hankkeen eri osapuolia kohti yhteisiä tavoitteita käytännössä osoitetulla erinomaisella johtamiskokemuksella. Olet aktiivinen verkostoituja ja nautit toimimisesta eri sidosryhmien kanssa. Rakennat yhteistyötä yli organisaatiorajojen, sekä omaat kyvyn viedä läpi haastaviakin muutoksia.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työn lisäksi kilpailukykyiset työsuhde-edut ja ammattilaistyöyhteisön: CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 9.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin Kirpi Niemenmaa puh. 040 512 0257 ja Seija Malmi puh. 040 522 5330