Hankejohtaja
Sylva ry/ Sylva-säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys, joka tarjoaa sairastuneelle ja läheisille psykososiaalista tukea. Sylva auttaa sairastuneita ja heidän läheisiään selviämään kriisistä, käsittelemään sairastumista ja suuntaamaan eteenpäin vaikeassa elämäntilanteessa. Sylva on vakavarainen yhdistys, jonka rahoitus muodostuu pääosin omasta varainhankinnasta. Sylvan toimintapiiriin ja määräysvaltaan kuuluu Syöpäsairaiden Lasten Tutkimus- ja Tukisäätiö SYLVA (Sylva-säätiö).

Suomessa sairastuu vuosittain noin 150 lasta syöpään. Tehokkailla hoidoilla kolme neljästä parantuu. Koko perheen elämä muuttuu yhtäkkiä ja arvaamatta, kun lapsi sairastuu syöpään. Syöpää sairastavat lapset hoidetaan yliopistosairaaloissa ja hoidot ovat kaikille samankaltaiset. Silti tutkimuksen mukaan* heikoimmassa sosioekonomisessa asemassa olevien perheiden lapsilla on suurempi riski kuolla syöpään.

Sylvan tavoite on tavoittaa kaikki sairastuneet lapset, nuoret, nuoret aikuiset ja heidän läheisensä ja tarjota heille riittävää, oikeanlaista ja oikea-aikaista tukea. Yhdistys vaikuttaa myös sairastuneiden ja heidän perheitään koskevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Toiminnan kehittämiseksi ja vaikuttamistyön tueksi tarvitaan monialaista tutkimusta.

Sylva käynnistää Sylva-säätiön nimissä tutkimushankkeen, jossa selvitetään syöpään sairastuneen lapsen ja hänen perheensä psykososiaalisen tuen tarvetta, saatavuutta, kehittämistarpeita ja vaikuttavuutta.

Hankkeen käynnistämistä tukee Sylvan Demos Helsingillä teettämä esiselvitystyö, jonka voi lukea täältä: http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/syopa-alueelliset/sites/272/2019/03/28154606/Sylva_esite_010319_VEDOS.pdf.

 

Tätä uutta hanketta toteuttamaan haemme nyt

Hankejohtajaa

Valittava henkilö palkataan Sylva-säätiön palvelukseen. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun. 

 

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymisessä auttaa vähintään kolmen vuoden työkokemus esimerkiksi monialaisten ja/tai laajojen hankekokonaisuuksien ja projektien hallinnasta, tutkimusrahoituksen parista ja/tai verkostojohtamisesta. Odotamme sinulta vähintään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, ymmärrystä sosiaali- ja terveyssektorin toiminnasta, järjestöjen roolista tukipalvelujen tarjoajana sekä kansantalouden peruskäsitteistä. Työyhteisössä olet joukkuepelaaja ja haluat tutkimuksen kautta vaikuttaa ja palvella yhteiskuntaa. Nautit ideoinnista, uuden oppimisesta ja osaat tarttua yllättäviinkin mahdollisuuksiin.

 • Kykyä luoda yhdessä hankkeen ohjausryhmän kanssa monialainen ja kunnianhimoinen tutkimussuunitelma
 • Kykyä toimeenpanna itsenäisesti tutkimussuunnitelma käytännön projekteissa.
 • Osaamista tutkimusprojektien ja suurempien hankkeiden menestyksellisestä läpiviennistä
 • Taitoa muodostaa ja johtaa monisektorisia verkostoja (esim. korkeakoulut ja tutkimuslaitokset, sosiaali- ja terveysalan toimijat ja konsulttitoimistot)
 • Näkemystä tutkimusrahoituksen hankinnasta
 • Kykyä viestiä hankkeen tuloksista ymmärrettävästi sen eri vaiheissa eri tahoille (esim.  media, päättäjät ja perheet, joita syöpä koskettaa)
 • Rohkeutta vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon
 • Innostavaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta
 • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

 

TARJOAMME SINULLE

 • Mahdollisuuden johtaa uraauurtavaa ja Suomessa ainutlaatuista tutkimushanketta, jonka tulokset hyödyttävät laajasti lapsiperheiden parissa ennaltaehkäisevää työtä tekeviä järjestöjä ja muita toimijoita
 • Palkitsevan, innostavan ja merkityksellisen työn
 • Toimenkuvan, johon pääset itse vaikuttamaan
 • Ohjauksen, joka tulee hankkeelle nimitettävältä ohjausryhmältä
 • Työkavereiden asiantuntemuksen psykososiaalisesta tuesta ja lapsiperhetyöstä
 • Kannustavan ja innovatiivisen työyhteisön
 • Kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon, lounas- ja virikeseteliedut sekä säännölliset virkistys- ja kehittämispäivät
 • Viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä Graniittitalossa Helsingin sydämessä, kauppakeskus Kampin vieressä

 

HAKU

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi RecRightin kautta 29.3.2020 mennessä. 

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään noin kaksi viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sylva ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro to 19.3.2020 klo 16-18 sekä to 26.3 klo 16-18 numerossa 050 325 2570. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Recright tukee Sylvan rekrytointia. 

*Impact of Parental Socioeconomic Factors on Childhood Cancer Mortality in Finland: A Population-Based Registry Study

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot