(Poistunut julkaisusta)

Hankejohtaja
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa HKL:n matkaan!

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Raideliikenne kasvaa ja kehittyy vahvasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan.

Metro on pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen selkäranka ja yhteiskunnallisesti merkittävä liikennejärjestelmän perusta. Vaikutus kaupunkilaisten elämään on suuri, sillä metrolla tehdään päivittäin noin 300 000 matkaa. 

Liity kaupungin parhaaseen liikkeeseen! Haemme hankejohtajaa infra- ja kalustoyksikköön.

Haemme hankejohtajaa infra- ja kalustoyksikköön vastaamaan metron kapasiteetin kehittämisestä. HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra- ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Tehtävässä johdat kehityshankkeiden kokonaisuutta, jonka tuloksena Helsingin metron kapasiteetti kasvaa ja metro pystyy vastaamaan kasvaviin matkustajamääriin. Hankejohtajana muodostat hankkeet toteuttavan projektiorganisaation ja toimit sen esimiehenä.

Hankejohtajan tehtävässä vastaat kapasiteetin kasvattamiseen liittyvien selvitysten laatimisesta sekä kehittämishankkeiden projektoinnista, yhteensovittamisesta ja johtamisesta. Hankejohtajana raportoit HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtajalle. Toimit myös esittelijänä HKL:n, HSL:n ja Länsimetro Oy:n yhteisessä ohjausryhmässä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Hankejohtajalta edellytetään kokemusta laajojen investointi- ja kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä esimiestyöstä. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Tehtävässä eduksi katsotaan joukkoliikenteen, raideliikenteen, turvallisuuden ja riskien hallinnan osaaminen sekä alan tekninen osaaminen. Kokemus kansainvälisistä tehtävistä on eduksi tehtävien hoitamisen kannalta.

Jätä hakemuksesi 16.12.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on HKL-01-2-19

HKL - Kaupungin paras liike