Hankejohtaja
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa HKL:n matkaan!

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen, metroliikenne kaksinkertaistuu ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön.

HKL pitää kaupunkilaiset liikkeessä! Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra- ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta.

Liity kaupungin parhaaseen liikkeeseen! Haemme hankejohtajaa infra- ja kalustoyksikköön.

Haemme hankejohtajaa vastaamaan metron kapasiteetin kehittämisestä. Tehtävässä johdetaan kehityshankkeiden kokonaisuutta, jonka tuloksena Helsingin metron kapasiteetti kasvaa ja metro pystyy vastaamaan kasvaviin matkustajamääriin. Hankejohtaja muodostaa hankkeet toteuttavan projektiorganisaation ja toimii sen esimiehenä.

Hankejohtajan tehtävänä on vastata kapasiteetin kasvattamiseen liittyvien selvitysten laatimisesta sekä kehittämishankkeiden projektoinnista, yhteensovittamisesta ja johtamisesta. Hankejohtaja raportoi HKL:n infra- ja kalustoyksikön johtajalle. Hankejohtaja toimii myös esittelijänä HKL:n, HSL:n ja Länsimetro Oy:n yhteisessä ohjausryhmässä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Hankejohtajalta edellytetään kokemusta laajojen investointi- ja kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä esimiestyöstä. Hankejohtajalta edellytetään myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Tehtävässä eduksi katsotaan joukkoliikenteen, raideliikenteen, turvallisuuden ja riskien hallinnan osaaminen sekä alan tekninen osaaminen. Kokemus kansainvälisistä tehtävistä on eduksi tehtävien hoitamisen kannalta.

Jätä hakemuksesi 25.11.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on HKL-01-2-19

HKL - Kaupungin paras liike

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313279
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Yksikön johtaja Artturi Lähdetie, p. 040 673 1602, artturi.lahdetie@hel.fi