(Poistunut julkaisusta)

Hankejohtaja, Tietopääoman kehitys
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. 

Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tulet sitten työskentelemään tietovarastoinnin, raportoinnin kehittämisen tai koneoppimisen parissa, tavoitteesi on aina toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi - ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden. Liiketoimintakriittiset kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, ovat yksi keskeinen osa-alue ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa. 

Tästä on kyse

Tehtävänäsi on toimia hankejohtajana tietovarastointi-hankkeillemme, erityisesti keskittyen uusiin tietovarastoihin kuten big data ja EDW. Roolissasi sinulla on kokonaisvastuu tietojärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvien liiketoiminnan muutoshankkeiden valmistelusta, suunnittelusta sekä johtamisesta.

Pääset johtamaan merkittävää tilavarastojen uudistushanketta, jolla on vaikutusta mm. kehitysbudjettien kautta OPn tulokseen. Toimit yhtenä tärkeänä osana scrum-tiimiä ja rakennat pitkäaikaiset suhteet eri sidosryhmien kanssa. 

Näistä syistä meille töihin

Vaikka raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri, pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen. 

Me teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Datan ja tekoälyn ympärillä on jo paljon hypetystä yleisesti, ja innostus näkyy meidänkin käytävillä sekä suunnitelmissa. Ei ole epäilystäkään, etteikö intomme tartu myös sinuun. Meille on kuitenkin tärkeää realismi kaikessa uudistumisessa. Niinpä meidän kanssa tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja, kun kaiken tekemisen tulokset eivät ole nähtävissä vasta vuosien päässä. 

Oletko hakemamme osaaja?

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on jo vankkaa ja ammattimaista hankehallinnan (program governance) ja muutosjohtamisen kokemusta. Voit siis esittää näyttöjä toimitusprojektien hallinnasta ja valvonnasta monitoimittajaympäristössä. Olet ollut rakentamassa nykyaikaisia tietovarastoja ja tunnetkin Teradatan monipuolisesti jo entuudestaan. Kommunikoit päivittäisessä työssäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Johdat siis tietovarasto-hankkeita raudanlujalla kokemuksellasi lukuisien sidosryhmien keskellä. Ymmärrät hankkeiden luoman kokonaisuuden sekä riippuvuussuhteet. 

Me paiskimme töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksi antamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Pasi kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040-4804611, 12.02.18. klo 12-13 sekä 15.2. klo 10-11. Voit myös laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse pasi.ruhanen(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 21.02.2018mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä ja olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä terveyskysely.