HANKEINSINÖÖRI
Tuusulan kunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Oletko kunnallistekniikan rakentamisen hankkeiden asiantuntija? Tervetuloa mukaan rakentamaan Tuusulan kuntaa!

Tuusulan kunnan kunnallistekniikan rakentamisyksikkö hakee hankeinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Tuusulassa rakennetaan vahvasti ja vuosittain kunnallistekniikkaan investoidaan noin 15-20 M€, jolla parannetaan kuntalaisten elinympäristöä ja vastataan asunto- ja työpaikkatonttien kysyntään.

Vahvistamme nyt kunnallistekniikan rakentamisyksikön henkilöstöä, ja etsimme yksikön päällikön avuksi hankeinsinööriä. 

Tehtäviisi kuuluvat mm. rakennushankkeiden valmisteluun, kilpailutukseen, hallinnointiin ja kustannusseurantaan liittyviä tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös yksikön omajohtoisten työmaiden työmaainsinöörin tehtäviä, joissa toimit työmaan vastaavan mestarin apuna. Kokemuksestasi ja mielenkiinnostasi riippuen voit osallistua myös rakennusprojektien johtamiseen ja valvontaan. 

Hankeinsinööriltä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja kehittävää otetta työtä kohtaan. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä palvelualueen eri yksiköiden kanssa ja olet osana kunnan kaavoitus- ja suunnittelutiimiä tuoden esille rakentamisen näkökulman kaavoitus- ja suunnitteluratkaisuihin. Toimit mahdollisesti myös työsuojelukoordinaattorina erikseen määritettävissä rakennushankkeissa. 

Hankeinsinöörin viran kelpoisuusehtona on vähintään tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, rakentamisesta tai projektien hallinnasta. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvät tietotekniset valmiudet sekä kehitysmyönteinen ote uusiin tehtäviin katsotaan hakijalle eduksi. Raportoit työssäsi yhdyskuntatekniikan päällikölle.

Vakinaisen viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Hankeinsinöörin työpiste sijaitsee Hyrylässä, mutta tehtävässä on myös etätyömahdollisuus.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 19.12.2021 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilta Johanna Jussila, puh. 040 561 8691 sekä Juha Laurila, puh. 044 975 7848.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot