(Poistunut julkaisusta)

Hankeinsinööri
Tampereen Tilapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Hankeinsinöörin tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Hankeinsinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja suunnitteluvaiheen turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävä on vakituinen.

Arvostamme rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittua kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa rakennus- tai talotekniseltä alalta, esim. DI, insinööri (ylempi AMK) tai insinööri (AMK). Arvostamme rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittua kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Eduksi katsotaan suoritetut pätevyydet (esim. RAP), alan täydennyskoulutukset, sopimusoikeuden ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa.