(Poistunut julkaisusta)

Hankecontroller
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Valtiokonttori on 270 henkilön monialainen virasto. Se vastaa valtion lainanotosta, kassavarojen sijoittamisesta, valtionvelan riskienhallinnasta ja hoitaa valtion työntekijöiden tapaturmakorvauksia, myöntää kansalaisille mm. sotilasvamma- ja rikosvahinkokorvauksia sekä hallinnoi valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Tehtäviin kuuluu valtion konsernilaskenta ja taloushallinnon sekä maksuliikkeen ohjaaminen. Tuemme myös valtion organisaatioita työelämän murroksessa, edistämme tiedolla johtamista ja kehitämme kuntien taloustietopalvelua.

Hallinto ja kehittäminen -toimiala huolehtii Valtiokonttorille kirjanpitoyksikkönä kuuluvista tehtävistä kuten virastotason talous- , henkilöstö- ja yleishallinnosta, asiakirjahallinnosta sekä sihteeripalveluista, Valtiokonttoria koskevista työnantajatehtävistä, riskienhallinnasta ja Valtiokonttorin yhteisestä viestinnästä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme tiimiimme innostunutta taloushallinnon osaajaa, jonka tehtävänä on toimia hankecontrollerina Valtiokonttorin laajoissa kehittämishankkeissa. Näitä ovat mm. Kustannustuki- ja Valtionapuhanke.

Tehtävässä sinulla on aktiivinen rooli vastuullesi määriteltyjen Valtiokonttorin hankkeiden kaikissa taloushallintoon ja riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä. Olet aktiivinen kumppani tarjoten tukea ja tiivistä yhteistyötä vastuullasi olevien hankkeiden johdolle ja kaikille hankkeissa työskenteleville henkilöille. Toimit kiinteässä yhteistyössä Talous-yksikön ja Valtiokonttorin muiden yksiköiden kanssa.

Tuet hankkeita niiden kaikissa talouteen liittyvissä asioissa. Tässä roolissa pääset hyödyntämään monipuolisia käytännön taloushallinnon taitojasi. Tuotat ajantasaista, analysoitua ja visuaalista talouden raportointia, jota hyödynnät myös suunnitelmien ja ennusteiden laadinnassa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu hankkeiden riskienhallinnan suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät tehtävät, joissa hyödynnät Valtiokonttorin riskienhallinnan yhteisiä periaatteita ja työkaluja. Työssäsi saat tukea Valtiokonttorin riskienhallintajohtajalta.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Haemme henkilöä, joka nauttii ja motivoituu projektin taloushallinnon tehtävistä ja niihin liittyvästä neuvonnasta ja tukemisesta.

Odotamme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kauppatieteiden maisteri, kandidaatti tai tradenomi ja hyvää perusosaamista taloushallinnosta. Odotamme, että sinulla on viimeaikaista kokemusta itsenäisessä asiantuntijaroolissa työskentelemisestä projektien taloushallintoon liittyvien tehtävien parissa. Odotamme Sinulta huolellisuutta, numerotarkkuutta, analyyttisyyttä sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä.

Arvostamme kokemusta palvelujen hinnoittelusta ja uuden toiminnan käynnistämiseen liittyvistä taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme käytännön kokemusta projektien riskienhallinnasta. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitojasi.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edistävät oma-aloitteellisuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen työote. Työyhteisön jäsenenä toimit avoimesti, reilusti ja vastuuntuntoisesti.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 16.11.2020
Tai sovittaessa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä nopeasti.
Määräaikainen, päättyy: 31.12.2021
Valtiokonttorin hankkeet
Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 20.10.2020 16:15
ID: 28-966-2020
Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtiokonttorin kirjaamo
Sörnäisten rantatie 13, PL 14
00054 Valtiokonttori
Voit liittää CV:n halutessasi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävästä maksetaan Valtiokonttorin palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 6,5 mukaista palkkaa, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3153,33 €kk huomioiden mm. tehtävään valittavan henkilön aiemman kokemuksen ja osaamisen sekä lopullisen tehtäväsisällön. Lisäksi maksetaan henkilökohtaisen suoriutuvuuden osa, joka voi maksimissaan olla 50 % tehtäväpalkasta.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä
Tarja Laine
apulaisjohtaja
0295 50 223
etunimi.sukunimi@valtiokonttori.fi

Toimipiste

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävässä noudatetaan 4kk koeaikaa