(Poistunut julkaisusta)

Hankeasiantuntija
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?


Haemme nyt osaavaan joukkoomme


Hankeasiantuntijaa (Grant Advisor)


Aalto-yliopiston tutkimuspalveluihin tutkimusprojektien hankkeenaikaiseen tukeen (post-award).


Hankeasiantuntijana mahdollistat osaltasi yliopistomme huippututkimuksen jatkumisen. Tehtävässä neuvot tutkijoita ja tutkimusryhmiä yliopiston ulkoisella rahoituksella toteutettavien tutkimusprojektien hallinnossa, koordinoinnissa, rahoitusehdoissa ja yliopiston projektihallintokäytännöissä.


Tehtäviisi kuuluu myös tutkimusrahoitusta koskevien asioiden koulutus- ja tiedotustehtäviä, yhteydenpitoa tutkimusta rahoittaviin tahoihin sekä ohjeistus-, tilastointi-, esittely- ja kehittämistehtäviä.


Vastaat itsenäisesti koulusi hankeasiantuntijapalvelusta, mutta saat tehtäviisi tukea hankeasiantuntijatiimiltä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tutkimusrahoituksen hakupalveluiden sekä lakipalveluiden kanssa. Tehtäviin voi myöhemmin kuulua myös laajojen projektien projektipäällikkötehtäviä.


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta tutkimushankkeiden hallinnosta. Odotamme keskeisten tutkimusrahoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta (esimerkiksi EU:n Horisontti 2020 -ohjelma). Osaat etsiä tietoa eri lähteistä sekä jakaa ja tulkita erilaisia rahoittajien ehtoja akateemisille toimijoille. Työskentelemme suomen ja englannin kielillä, joten molempien kielien erinomainen suullinen ja kirjallinen hallinta ovat välttämättömiä.


Jos näiden lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä joustava, tämä saattaa olla tuleva työtehtäväsi. Järjestelmällisyys, tarkkuus ja itseohjautuva työote ovat tehtävässä myös hyödyksi. Lisäksi arvostamme projektinvetokokemusta.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä akateemisessa työympäristössä. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi projektinhallinnan ja hankerahoituksen parissa. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Haluatko tutustua meihin ja työyhteisöömme? Katso: Aalto University – Towards a better world,  Aalto People, ja  Shaping a Sustainable Future.


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 22.1.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Hyvönen, jukka.hyvonen@aalto.fi, puh. 050 476 8856. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tarvittaessa HR-koordinaattori Kirsi Söderlund, kirsi.soderlund@aalto.fi, puh. 050 338 7437.


Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity