(Poistunut julkaisusta)

Hankeasiantuntija
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?

Haemme nyt osaavaan joukkoomme hankeasiantuntijaa Aalto-yliopiston Sähkötekniikan korkeakouluun vakinaiseen työsuhteeseen. Roolisi ja tavoitteesi tehtävässä 

Hankeasiantuntijana mahdollistat osaltasi korkeakoulumme huippututkimuksen jatkumisen. Tehtävässä neuvot tutkijoita ja tutkimusryhmiä yliopiston ulkoisella rahoituksella toteutettavien tutkimusprojektien hallinnossa, koordinoinnissa, rahoitusehdoissa ja yliopiston projektihallintokäytännöissä.


Tehtäviisi kuuluu myös tutkimusrahoitusta koskevien asioiden koulutus- ja tiedotustehtäviä, yhteydenpitoa tutkimusta rahoittaviin tahoihin sekä ohjeistus-, tilastointi-, esittely- ja kehittämistehtäviä.


Vastaat itsenäisesti alueesi hankeasiantuntijapalvelusta, mutta saat tehtäviisi tukea hankeasiantuntijatiimiltä. Toimit Sähkötekniikan korkeakoulun taloustiimissä, tiiviissä yhteistyössä tutkimusrahoituksen hakupalveluiden sekä lakipalveluiden kanssa. Tehtäviin voi myöhemmin kuulua myös laajojen projektien projektipäällikkötehtäviä.Osaamisesi ja mielenkiintosi


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta tutkimushankkeiden hallinnosta. Odotamme keskeisten tutkimusrahoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta (esimerkiksi Horisontti 2020 -ohjelma). Osaat etsiä tietoa eri lähteistä sekä jakaa ja tulkita erilaisia rahoittajien ehtoja akateemisille toimijoille.Työskentelemme suomen ja englannin kielillä, joten molempien kielien erinomainen suullinen ja kirjallinen hallinta on välttämätöntä.


Jos näiden lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä joustava, tämä saattaa olla tuleva työtehtäväsi. Järjestelmällisyys, tarkkuus ja itseohjautuva työote ovat tehtävässä myös hyödyksi. Lisäksi arvostamme projektinvetokokemusta.


Tarjoamme sinulle

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkimusprojektit liittyvät muun muassa 5G tietoverkkoon, robotteihin hyvinvointipalveluissa sekä avatuussatelliitteihin.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden tässä kansainvälisessä, akateemisessa työympäristössä. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi projektihallinnan ja hankerahoituksen parissa. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 14.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korkeakoulun talouspäällikkö Arja Hänninen (puh. 050 590 7198). Tavoitat Arjan parhaiten  tiistaina 5.2.2019 klo 13-15. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tarvittaessa HR-koordinaattori Ida Alexeeva (puh. 050 597 8740).

Sähkötekniikan korkeakoulussa tutkimus ja opetus painottuvat kehittyneisiin energiaratkaisuihin, automaatioon, materiaalien ja luonnonvarojen kestävään käyttöön sekä terveyteen ja hyvinvointiin. Kansainvälinen tutkimusympäristö edistää perustutkimusta sekä uusimpien teknologioiden kehittämistä tiiviissä yhteistyössä suomalaisen ja kansainvälisen yritystoiminnan kanssa. Sähkötekniikan korkeakoulussa toimii neljä laitosta ja kaksi erillisyksikköä.

Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity