(Poistunut julkaisusta)

Hankearkkitehti
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Oulun kaupungilla on nyt auki kaksi erittäin vetovoimaista tehtävää – tutustu ja tartu uusiin haasteisiin!

Liikelaitos Oulun Tilakeskus on Oulun kaupungin tilojen käyttäjien luotettava kumppani ja rakennusten asiantunteva omistaja. Liikelaitos Oulun Tilakeskus hallinnoi ja järjestää ylläpitotoiminnan Oulun kaupungin julkisissa rakennuksissa, vuokraa hallintokuntien tarvitsemat toimitilat sekä rakennuttaa peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteet.

Liikelaitos Oulun Tilakeskuksessa avoinna olevat tehtävät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä Oulun kaupungissa keskeiselle näköalapaikalle työympäristössä, jossa on tutkitusti erinomainen ja kannustava työilmapiiri.

Lisäksi haemme vakinaiseen virkasuhteeseen

HANKEARKKITEHTIA

hankekehityksen ja rakennuttamisen tehtävään. Keskeinen osa tehtävääsi ovat erillisinvestointi- ja perusparannushankkeiden ja erityisesti rakennussuojelua edellyttävien kohteiden rakennushistoriaselvitysten teettäminen, suunnittelun ohjaus ja rakennuttaminen. Hankekehitysvaiheen hankevalmistelutehtävien lisäksi osassa hankkeista toimit itse rakennuttajana sekä vastaat rakennuksen käyttöönotosta ja takuuaikana tehtävistä toimenpiteistä. Tehtävässä pääset mukaan Oulun aluekokonaisuuksien kehittämiseen kaavatyöryhmissä. Arkkitehtuuri- ja ideakilpailujen toteuttaminen kuuluvat myös tehtävääsi.

Odotamme sinulta:

  • riittävää kokemusta rakennusalan projektinjohtotehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa arkkitehdin tutkintoa 
  • kiinnostuneisuutta RAP- tutkinnon suorittamiseen
  • julkisen hankintamenettelyn tuntemusta
  • toisia arvostavaa ja tiimimäistä työotetta
  • sujuvia neuvottelutaitoja sekä
  • viestintävalmiuksia suomen kielellä.

Kuulostaako sinun seuraavalta ura-askeleeltasi? Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakennuttamispäällikkö Ville Laitinen, p. 050 304 5954, (13.8. jälkeen) ja konsultti Terhi Mets, p. 050 323 6073.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 5.9.2018 klo 16.00 mennessä sähköisesti www.ouka.fi/tyopaikat tai kirjallisesti osoitteella Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Kuoreen merkintä ”Hankearkkitehti”.