Hankearkkitehti / Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka palveluryhmä toteuttaa osaltaan kaupungin väestönkasvun, asuinrakentamisen ja elinkeinoelämän sijoittumisen edellytyksiä, sekä edistää asuntotuotannon kilpailun syntymistä ja asumisen kohtuuhintaisuutta. Yhdessä kaupungin muiden palvelualueiden kanssa kehitämme, laadimme ja toteutamme kaupungin palveluiden, asumisen, liikenteen ja maankäytön (PALM) pitkän aikavälin ajoituksen ja investointien ohjelmaa. Palveluryhmämme keskeisiä tehtäviä ovat asunto- ja maapolitiikan valmistelu ja toteutus, palvelutilaverkkojen suunnittelu yhteistyössä tiloissa toimivien palvelutoimialojen kanssa sekä kaupungin tilaomaisuuden hallinta ja kehittäminen. Tehtävä sijoittuu Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka palveluryhmän asumisen kehittäminen ja palveluverkot yksikköön. Palveluryhmä on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta.

Haemme hankearkkitehtia vakinaiseen työsuhteeseen.

Keskeinen osa tehtävääsi on kaupungin palvelurakennusten (koulut, päiväkodit, lukiot, erilaiset kulttuuri- ja liikuntarakennukset) uudisrakennus- ja perusparannushankkeiden suunnittelun ohjaus esiselvitysvaiheesta hankesuunnitteluvaiheen valmistumiseen saakka. Osallistut myös toteutussuunnittelun ohjaukseen.

Työtehtäväsi painottuvat kaupungin palvelurakennuksiin ja kiinteistökehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä tilojen käyttäjätahojen sekä kohteiden toteutussuunnittelusta ja rakennuttamisesta vastaavan Tampereen Tilapalvelut Oy:n kanssa. Tehtävissäsi tarvitaan hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja ja tottumusta toimia verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on yliopistotasoinen arkkitehdin tutkinto ja sujuva suomen kielen taito.

Lisäksi edellytämme yleisimpien toimisto-ohjelmistojen sujuvaa osaamista, monipuolista kokemusta joko projektipäällikön, projektiarkkitehdin tai pääsuunnittelijan tehtävistä yksityisissä tai julkisissa rakennushankkeissa.

Eduksi katsotaan kokemus rakennuttamisesta, julkisen hankintamenettelyn tuntemus, RAP-kurssin suoritus, kokemus kiinteistökehittämisestä, osallistuminen asemakaavahankkeisiin sekä palvelumuotoilua hyödyntävä kehittämisote.

Toteutusvaiheessa oleviin kohteisiin voi tutustua Tampereen Tilapalvelut Oy:n sivuilla: https://tampereentilapalvelut.fi/hankkeet-asiakastarinat/

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Jarmo Viljakka, puh. 040 806 4105, soittoajat 26.11. klo 12-13, 29.11. klo 10-11, 3.12. klo 13-14, 9.12. klo 12-13.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Jarmo Viljakka, puh. 040 806 4105, soittoajat 26.11. klo 12-13, 29.11. klo 10-11, 3.12. klo 13-14, 9.12. klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot