Hankasalmen seurakunnan seurakuntapastori
Hiippakunnat, Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Hankasalmen seurakunnan seurakuntapastorin virka on haettavana. Virka täytetään 1.4.2019 lukien. Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli antaa virkaan viranhoitomääräyksen. Tehtävään etsitään vihittyä pappia. Viran erityistarpeita ovat seurakunnan hallinnon ja organisaation tuntemus, rippikoulu ja nuorisotyö, jumalanpalveluselämän ja seurakuntatyön laaja alainen tuntemus ja kyky kohdata seurakuntalaisia. Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkonkonfirmoitu jäsen. Virantäytössä on kuuden kuukauden koeaika.

Virka kuuluu vaativuusryhmään 601 ja sen peruspalkka on 2.670,19 € kuukaudessa. Valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaan ottamista. Tehtävään ilmoittaudutaan 22.2.2019 klo 15.00 mennessä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella, joka on osoitteessa https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist. Nimikirjaote liitetään sähköisessä hakulomakkeessa kohtaan Ansioluettelo.

Lisätietoja virasta antaa vs. kirkkoherra Teuvo Karjalainen ,s-posti: teuvo.karjalainen(at)evl.fi ja puh no 040-8442223

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa tuomiokapitulin notaari Janne Bovellan: puh. 044 7050 604 tai janne.h.bovellan(at)evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227745
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hankasalmi, Keski-Suomi Kaikki