(Poistunut julkaisusta)

Handyman
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Pysyykö sinulla hyppysissä niin ruuvimeisseli kuin paperinkeräysastiakin? Etsitkö kesäksi siistiä sisätyötä, jossa näet konkreettisesti omien kättesi jäljen? Lassila & Tikanoja tarjoaa tänäkin kesänä yli 1000 kesätyöpaikkaa, kuten tämän

 

HANDYMANIN

 

kesäsijaisuuden. Olet toimitilojen pelastava enkeli, joka korjaa repsottavat taulut, kuljettaa paperinkeräysastiat tietoturvakeräykseen ja hoitaa kaiken siltä väliltäkin. Kohteessa työskenteleville tehdään poliisin toimesta suppea turvallisuusselvitys. Työt alkavat viimeistään 22.7.2019  ja päättyvät syyskuun loppuun.

 

Olet näppärä, joustava ja käsistäsi kätevä. Nautit konkreettisesta työstä ja kykenet vastaamaan pyyntöihin ja kysymyksiin positiivisesti ja asiakaspalveluhenkisesti. Ei haittaa, jos sinulla on jo kokemusta vastaavista töistä, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa hyvin tehtäviisi!

 

Tarjomme mahtavan työyhteisön, jossa huumori kukkii ja kaveria ei jätetä, samoin kuin ison talon henkilöstöedut: tavallista laajemman työterveyshuollon, henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit. Pidämme myös erittäin mielellämme hyvistä tyypeistä kiinni, eli tämä on tilaisuus saada jalkasi oven väliin ketterään kiertotalousfirmaamme!

 

Hae jo! Oheinen linkki vie sinut hakemuksella eteenpäin. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, eli tässä on tilaisuutesi varmistaa kesätyöpaikka jo hyvissä ajoin!

 

Tai mikäli kaipaat lisätietoa tehtävästä, lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaiset hakemukset otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.