(Poistunut julkaisusta)

Hampurilaismestareita Napapiirille
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko se sinä?

Haemme uuteen syksyllä avautuvaan hampurilaisravintolaan Napapiirille työtä pelkäämättömiä ja aidosti asiakaspalvelusta nauttivia työntekijöitä. Työt alkavat lokakuussa ja kestävät ainakin maalis-huhtikuulle saakka. Työympäristö on kansainvälinen ja saat nauttia mahtavasta ja vaudikkaasta ilmapiiristä suoraan Lapin ytimessä lähellä joulupukkia.

Ravintolassa tarjoillaan maittavia hampurilaisia ja pitsoja. Työtä tehdään aamusta iltaan ja sen vuoksi me tarvitaankin monen monta työntekijää. Vaikka haussa onkin hampurilaismestareita, niin juuri sinäkin voit oppia mestareiden opissa jos sinulla on halua ja uskallusta hypätä remmiin mukaan.

Mitä me sinulta odotamme?

No sinulla tulisi olla hygieniapassi. Ja sitten pitäisi osata hymyillä kauniisti ja oppia paistamaan hampurilaisia ja pitsoja hyvien ohjeiden mukaan. Sinä osaltasi huolehdit siitä, että kaikki Napapiirillä kävijät saavat hyvää palvelua ja vatsansa täyteen. Tietenkin pidät ravintolan siistinä ja raikkaana seuraavia nälkäisiä varten. Teet tämän kaiken hymyssä suin. Olisi muuten myös hyvä jos sinulla taittuisi myös joku toinen kieli suomen lisäksi. Turun murretta ei lasketa.

Laitappa ihmeessä meille hakemus sähköisesti ja jos sinulla jäi joku asia mietityttämään, niin kilautappa ihmeessä meille! Numerot ovat Annalle 050 444 4421 ja Vellulle 050 444 4494. Saa meillä käyä kahvillaki osoitteessa Korkalonkatu 18, Rovaniemi.

Tervetuloa Lappiin! Täällä on ihmisen hyvä olla.