(Poistunut julkaisusta)

Hammasröntgenlaitteiden kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Kiehtooko sinua teknologia, oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä voi olla sinulle sopiva työpaikka tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja oppimishaluisia hammasröntgenlaitteiden kokoonpanijoita Tuusulaan. Asiakkaamme on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Töiden kesto on arviolta syyskuusta vuoden loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus työllistyä myös vuodenvaihteen jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa Tuusulassa sijaitsevissa tuotantotiloissa.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä sekä tuotteiden testaus- ja pakkaustehtäviä. Katsomme eduksi teknisen alan koulutuksen kuten elektroniikka-asentajan tutkinnon sekä aikaisemman kokemuksen vastaavista kokoonpanotehtävistä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin siistissä tuotantotilassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi