(Poistunut julkaisusta)

Hammasröntgenlaitteiden kokoonpanija
KaVo Kerr Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2018

Haluaisitko päästä työskentelemään mielenkiintoisiin tehtäviin hammaskuvantamislaitteiden kokoonpanossa? Kiinnostaako sinua olla osana kansainvälistä terveysalan huipputeknologiayritystä?

Kesälomakauden päättyminen lähestyy ja etsimme jälleen asiakkallemme KaVo Kerrille tuotannon kokoonpanotehtäviin työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin päivävuoroon Tuusulaan. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo elokuun aikana, viimeistään syyskuun alussa. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin vuoden loppuun asti. Hyvin työssään pärjääville ja viihtyville työntekijöille voi olla myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä sekä pakkaustöitä. Toivomme sinulta elektroniikka-/sähköalan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista kokoonpanotehtävistä. Tehtäviin koulutetaan, joten toivomme sinulta erityisesti hyvää ja motivoitunutta asennetta. Osaat ja viihdyt myös automaatiokoneiden ja PC-pohjaisten testilaitteiden parissa. Käsin juottamisen hallinta on plussaa ja pystyt työskentelemään myös mikroskooppien ja luuppien kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden määräaikaiseen työhön modernissa työympäristössä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Mikäli olet reipas ja työstä motivoitunut henkilö, ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus, olet etsimämme henkilö.

Voit tutustua KaVo Kerriin tämän videon kautta: www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi meille pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi