(Poistunut julkaisusta)

Hammaslääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt kahta hammaslääkäriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Joensuun palvelupisteeseen 15.12.2020 ja 4.1.2021 alkaen. Mikäli haluat työskennellä soviteltujen tuntien mukaan, keskustelemme myös tästä vaihtoehdosta mielellämme lisää!

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Myös osa-aikainen työviikko on mahdollinen. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. 

Työtehtäviisi kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Anu Rosti-Siira, puh. 0405368409. Tavoitat Anun puhelimitse keskiviikkoiltapäivisin tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätä yhteystietosi 29.11.2020 mennessä niin keskustellaan lisää siitä, miten sinun toiveesi ja meidän tarpeemme kohtaavat.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.