(Poistunut julkaisusta)

Hammaslääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme nyt hammaslääkäriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen palvelupisteeseen 4.1.2021 alkaen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Myös osa-aikainen työviikko on mahdollinen. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. 

Työtehtäviisi kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme kielitaitoa englannin ja ruotsin kielen osalta. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) sekä purentafysiologiaan katsotaan eduksi.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Tipuri, puh. 0405775526. Tavoitat Marjon ti-to klo 14 jälkeen ja perjantaisin koko päivän tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu: 

Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 8.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.