(Poistunut julkaisusta)

Hammaslääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme nyt hammaslääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopion palvelupisteelle ajalle 16.11.2020-24.9.2021. Työaika on vuonna 2020 14h/vk ja 21h/vk vuonna 2021.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen. 

Työtehtäviisi kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa, jonka lisäksi toivomme kielitaitoa englannin ja ruotsin kielen osalta. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) katsotaan eduksi.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava hammaslääkäri Ari Pahkala, puh. 040 7474134 ja vastaava suuhygienisti Lea Moilainen. Tavoitat Arin puhelimitse arkisin klo 15 jälkeen tai molemmat sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu: 

Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.