(Poistunut julkaisusta)

Hammaslääkäri
Hygga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Hammaslääkäreitä Hyggalle

Toimintamme laajenee syksyllä kuntaulkoistuksen vuoksi ja etsimme hammaslääkäreitä koko- ja osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Helsingin Kampin Hygga-hammasklinikalle!

Hyggan tavoitteena on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu hammaslääkäri, tartuntatautilain (48) mukainen rokotussuoja ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Hyggalla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa, ilman painetta potilashankinnasta. Pääset kehittämään taitojasi perushammashoidon saralla monipuolisesti. Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa.

Työsuhde alkaa viimeistään lokakuun viimeisellä viikolla tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse: rekry@hygga.com.

Laitathan hakemuksen 14.6.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@hygga.com otsikolla "Hakemus hammaslääkärin tehtävään". Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, ja paikat täytetään tehtävään sopivien henkilöiden löydyttyä.