Hammaslääkäri sijaisuuteen tai vakituiseksi
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Oletko ammattitaitoinen ja urallesi uusia tuulia kaipaava hammaslääkäri? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään työtehtäviä perushammashoidon parissa omien aikataulutoiveidesi mukaan!

Etsimme nyt kahta hammaslääkäriä joko muutaman kuukauden sijaisuuksiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työkohde sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustan tuntumassa.

Työnkuvaus:

Tällä yksityisellä hammaslääkäriasemalla halutaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista hoitoa ja hyviä kokemuksia päivästä toiseen. Työ pitää sisällään perushammashoidon toimenpiteitä, kuten esimerkiksi paikkauksia, hammaskivenpoistoa, hampaanpoistoa ja juurihoitoa. Työpariksesi saat osaavan hammashoitajan. Työvuoroja on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 8-20 välisenä aikana. 

Tarjoamme:

Saat kokoaikaisen työn joko määräaikaisella tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Tässä tehtävässä saat työsuhteen keston lisäksi myös vaikuttaa omiin työaikoihisi. Pääset osaksi ammattitaitoista ja ystävällistä työyhteisöä, jossa jokainen työpäivä on ilontäyteinen. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut ja Valviran laillistuksella varustettu hammaslääkäri. Aikaisempaa työkokemusta hammaslääkärin tehtävistä arvostetaan, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Työ pitää sisällään paljon kommunikointia ja pelkopotilaiden kanssa työskentelyä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi 

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440545
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere