Hammaslääkäri Oulaisiin, joustava työmahdollisuus!
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Nyt olisi Oulaisissa hammaslääkärille unelmatyö tarjolla! Haetpa sitten joustavaa keikka- tai osa-aikatyötä tai vaihtoehtoisesti vakituista täysituntista pestiä, niin lue ihmeessä tämä loppuun!

Haemme hammaslääkäriä asiakasyrityksellemme Oulaisten keskustaan hyvien yhteyksien päähän. Jos juuri sinä alan ammattilainen haluaisit päästä tekemään parhaasi sen eteen, että jokainen klinikan asiakas saa poistua vastaanotolta hyvinvoivasti ja leveästi hymyillen, niin tämä työ on sinua varten!

Työnkuvaus:

Tämä Oulaisten keskustassa samassa rakennuksessa monipuolisten palveluiden kanssa sijaitseva yksityinen lääkärikeskus huolehtii asiakkaidensa terveistä kirkkaista hymyistä parhaalla mahdollisella tavalla. Ensiluokkaisen hammashoidon lisäksi asiakkaille halutaan tarjota mukavia, miellyttäviä kokemuksia ja hyvää palvelua. Hammaslääkäripalveluiden lisäksi lääkärikeskus tarjoaa mm. yleis- ja erikoislääkärin vastaanoton.

Hammaslääkärin työnkuvaan kuuluu lääkärikeskuksen klinikalla paikkaukset, tulehdusten hoito, oikominen, hampaanpoisto ja mahdolliset suukirurgiset toimenpiteet. Työnkuva on monipuolinen ja pääsetkin työssä kehittämään omaa osaamistasi. Työ on päivätyötä, mutta saat esittää toiveet siitä, milloin ja minä päivinä haluaisit työskennellä ja kuinka paljon voit tehdä työtunteja. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, osa-aikaisesti tai täysituntisesti. Määräaikainen tai vakituinen sopimus on mahdollinen. Työntekijän toiveet otetaan vahvasti huomioon!

Toivomme:

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä empatiakykyä, sillä asiakkaiden toiveita ja tarpeita pyritään toteuttamaan aina parhaan mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja Valviran laillistusta, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Voit olla vastavalmistunut, alan kokenut konkari tai mitä tahansa tältä väliltä!

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään hyvin joustavalla tavalla hammaslääkärin päivätyössä arvostetulla yksityisellä lääkäriklinikalla. Saat työpariksesi ammattitaitoisen hammashoitajan, jonka kanssa on mukava ja sujuva työskennellä. Työllistymismuodossa on tässä työpaikassa joustavuutta, sillä sinun on mahdollista työskennellä keikkaluontoisesti, osa-aikaisesti tai täysituntisesti joko asiakasyrityksemme palkkalistoilla tai meidän MediPowerin kautta. Voit mieluusti esittää meille palkkatoiveesi ja palkka sovitaan yksilöllisesti. Työtäsi arvostetaan ja sinulle tarjoaan hyvä korvaus työpanoksestasi! Klinikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä ja mikäli olet autollinen, niin saat ilmaisen parkkipaikan tietenkin käyttöösi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi tai ihan vaan viestiä WhatsAppin kautta numeroon 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi itsestäsi, alan osaamisestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää meille palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419932
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haapavesi, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska