(Poistunut julkaisusta)

Hammaslääkäri Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Etsimme nyt ammattitaitoisia hammaslääkäreitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin asiakasyrityksellemme Helsingin Kamppiin! Jos juuri sinä alan ammattilainen haluaisit päästä osaksi hyvällä yhteishengellä varustettua tiimiä sekä tehdä parhaasi sen eteen, että jokainen asiakas saa poistua vastaanotolta hyvinvoivasti ja leveästi hymyillen, saattaa tämä olla juuri sinun unelmiesi työpaikka!

Työnkuvaus:

Tämä Helsingin Kampissa, mitä mahtavimpien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva yksityinen hammaslääkäriasema huolehtii asiakkaidensa terveistä kirkkaista hymyistä parhaalla mahdollisella tavalla. Ensiluokkaisen hammashoidon lisäksi asiakkaille halutaan tarjota mukavia kokemuksia ja hyvää palvelua. Tässä tehtävässä toimit perushammashoidon saralla ja saat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Työ on 2-vuorotyötä ja aloitus tässä tehtävässä olisi viimeistään 28.9.2020 alkaen. 

Toivomme:

Sinulta toivomme aitoa innostusta työtä kohtaan. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä empatiakykyä, sillä asiakkaan toiveita ja tarpeita pyritään toteuttamaan aina parhaamme mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hammaslääkärin laillistusta, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullista taitoa.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään moderneissa ja valoisissa tiloissa. Asiakkaita on paljon ja sinun ei tarvitse huolehtia niiden hankinnasta. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja heitä kuunnellaan. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. Työpäiväsi saat viettää hauskojen ja taitavien työtovereidesi parissa. Yhteishenki on tässä työpaikassa todella korkealla ja sitä pyritään vaalimaan jatkossakin.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660