(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitajille keikkatöitä Varsinais-Suomessa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Oletko Valviran nimikelaillistuksella varustettu hammashoitaja etsimässä joustavaa työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme nyt Varsinais-Suomen alueelle asiakkaillemme hammashoitajia yksittäisiin keikkavuoroihin sekä sijaisuuksiin.

Huom! Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan bonuksen!

Työnkuvaus:

Pääasiassa työnkuvaan kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja hänen työparinaan toimiminen. Työhön voi sisältyä potilastyössä avustamisen lisäksi mm. työpisteen desinfiointia ja dokumentteihin liittyviä toimistotöitä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä yksityisillä hammaslääkäriklinikoilla Varsinais-Suomen, pääosassa Turun, alueella.

Toivomme:

Sinun tulisi mieluiten olla jo valmistunut hammashoitaja Valviran laillistuksella varustettuna. Myös hammaslääkäriopiskelijat sekä loppuvaiheen hammashoitajaopiskelijat otetaan kuitenkin huomioon. Lisäksi toivomme, että sinulla on ainakin jonkin verran työkokemusta hammashoitajana toimimisesta. Erikoistunutta kokemusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla, vaan riittää, jos olet toiminut perushammaslääkärin työparina. Hyvä asenne ja aito kiinnostus suunhoidon alaa kohtaan ovat tärkeitä!

Tarjoamme:

Hammashoitajan keikkatyössä toimiminen kauttamme on erittäin joustava työmuoto. Saat meiltä viestitse työvuorotarjouksia ja mikäli tarjotut vuorot sopivat aikatauluusi, niin voit varata vuorot itsellesi. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan kahden viikon välein. Keikkatyössä pääset myös näkemään erilaisia työkohteita ja täten avartamaan sekä monipuolistamaan työkokemustasi hammashoitajana. MediPowerin työntekijänä tiimimme on myös tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä ja saat meihin aina helposti yhteyden, jos tulee kysymyksiä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit hammashoitajan keikkatyöstä, niin täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Voit kertoa viestissäsi tai hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös mieluusti esittää myös tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi