(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakkaillemme hammashoitajia keikkatyöhön ja mahdollisesti myös pidempiin sijaisuuksiin pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle. Työvuoroja tarjolla niin aamussa kuin myös illassa.

Työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto) ja Valviran laillistusta. Lain edellyttämän rokotesuojan katsomme isoksi eduksi hakijalla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin mikäli etsit pidempiä sijaisuuksia tai keikkaa. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.