(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset,
sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen
joukkoomme!

Haemme asiakkaillemme hammashoitajia lähinnä pidempiin sijaisuuksiin sekä lyhyille keikoille Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Joissain kohteissa saatta olla myös iltatyötä.

Työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto) ja Valviran laillistusta. Lisäksi toivotaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin mikäli etsit pidempiä sijaisuuksia tai keikkaa. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.