(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitajan sijaisuuksia Turussa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakkaillemme hammashoitajia keikkatyöhön ja mahdollisesti myös pidempiin sijaisuuksiin Turun alueelle. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Joissakin kohteissa saatta olla myös iltatyötä.

Työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto) ja Valviran laillistusta. Lain edellyttämän rokotesuojan katsomme isoksi eduksi hakijalla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Töitä on tarjolla heti. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin mikäli etsit pidempiä sijaisuuksia tai keikkaa. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.

Avainsanat: Turku, työpaikka, hammashoitaja, keikkatyö, sijaisuus, päivätyö, hammashoito