Hammashoitaja/lähihoitaja, Asiakaspalvelukeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Etsimme Espoon suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskukseen kolmea kielitaitoista hammashoitajaa/lähihoitajaa.

Olet tärkeä osa asiakkaan kokemusta Espoon hammashoidossa ja siksi toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on iloinen ja positiivinen asenne työn tekemiseen, lisäksi olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen työote.
Edellytämme sinulta korkeaa työmotivaatiota, paineensietokykyä sekä halua työskennellä vaihtelevissa ja toisinaan vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa.
Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolista tietoteknistä osaamista sekä valmiutta ja halukkuutta oppia uutta.

Työtehtäviin kuuluu mm. hoidontarpeenarviointia, potilastietojärjestelmän käyttöä, palvelusetelin myöntämistä, asiakaspalvelua ja ajanvarausta. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä sekä TeleQ- takaisinsoittojärjestelmä.
Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Alkuperehdytyksen jälkeen (n. 5-6 viikkoa) työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työnantaja hankkii käyttöösi työntekoa varten tarvittavat nykyaikaiset työvälineet.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi sujuva englanti, sekä rohkeus käyttää ruotsin kielen osaamistasi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työ on puhelinpalvelutyötä ja työaika on 38h15min/vko (päivittäinen työaika noin 7h 37min). Työtä voi halutessaan tehdä myös iltapainotteisesti. Työ soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna (viikolla 32, 9.-12.8.6.2021). Yksilöhaastattelut järjestetään viikolla 23 (alustavasti 18.-20.8).

Tehtäväkohtainen palkka 2201,01 €/kk + mahdollinen kokemuslisä.

Työpaikan nimi: Suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskus
Työaika: 38h15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473611
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Kaarina, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tampere, Turku, Tuusula, Vantaa