Hammashoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä ammattitaitoinen hammashoitaja! Tule meille työkaveriksi uuteen kesäkuussa 2021 avattuun Suu- ja hammaskeskukseen.

Haartmaninkatu 1:ssä sijaitseva Suu- ja hammaskeskus on Suun terveydenhuollon monipuolinen keskittymä, jossa yhdistyvät niin Helsingin kaupungin, HUS:n kuin Helsingin Yliopiston hammaslääketieteellinen osaaminen ja yhteistyö.

Toimintojen sijoittuminen Meilahden sairaala-alueelle mahdollistaa asiakaslähtöiset, potilaiden perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon integroivat hoitopolut sekä luo ainutlaatuisen hammaslääketieteen koulutus-, tutkimus- ja palvelukokonaisuuden.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi hammashoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.11.2021 -19.4.2022. Työsi Suu- ja hammaskeskuksen erikoishoidon yksikössä on monipuolista ja mielenkiintoista. Pääset työskentelemään erikoishammaslääkäreiden työparina ja laajentamaan osaamistasi hammashoidossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan eri erikoisalojen parissa, uuden työympäristön, mukavat työkaverit ja esihenkilötiimin. Työ on päivätyötä.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi positiivisen ja innokkaan asenteen työtä kohtaan.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Heini Nevasto p.040 508 4031 Arkisin klo 9.00.-10.00. ja 14.00.-15.00.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511247
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki