(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tehtävän kuvaus

Kaipaatko uusia haasteita, vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi? Tule meille oikomishoidon hammashoitajaksi!

Etsimme reipasta, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää hammashoitajaa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin oikomishoitoon.
Tehtävänäsi on työskennellä oikomishammashoidon tiimissä hammashoitajana kliinisessä hoitotyössä, hammashoitolan toimistossa ja muissa hoitolan ja oikomishoidon tehtävissä.

Koulutamme ja perehdytämme oikomishoidon hammashoitajia uusiin vastuualueisiin ja tuemme itsenäisen hoitotyön kehittämistä. Odotamme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kehittymisotteinen tapa tehdä työtä. Hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin. Oikomishoidon lisäksi on mahdollista työskennellä ajanvarauksessa sekä perushammashoidon tehtävissä.

Meillä pääset työskentelemään osaavassa oikomishoidon tiimissä, joita Helsingin kaupungilla on neljässä hammashoitolassa. Oikomishoidolla on oma esihenkilötiimi ja oikomishoidon tiimit tekevät yhteistä työtä kaupungin lasten parhaaksi.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkaedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Vakituinen työsuhde alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan, ja työsuhteen alkaessa työpaikkana on Kivelän hammashoitola.

Lisäksi meillä on tarjolla oikomishoidon hammashoitajan määräaikaisia työsuhteita Kalasataman, Malmin ja Vuosaaren hammashoitoloissa 20.1.-30.9.2021 väliselle ajalle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme täyttää toiveesi työskentelystä hammashoitajana Suomen suurimmassa hammashoidon työpaikassa.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Perehtyneisyys ja kokemus oikomishoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Jaana Autio p. 040 653 1660, jaana.autio@hel.fi Ylihoitaja Heidi Pakarinen p. 050 341 2959, heidi.h.pakarinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi