(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Toimintamme laajentuessa haemme nyt kahta vakituista ja kokoaikaista hammashoitajaa Hämeenlinnan uudelle palvelupisteelle huhtikuun alusta alkaen. Tule kanssamme rakentamaan entistä parempia opiskeluterveydenhuollon palveluita!

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Hammashoitajamme työskentelevät hammaslääkärien työparina, avustaen heitä toimenpiteissä. Lisäksi meillä tehdään vaihtelevasti töitä välinehuollon parissa ja hoidontarpeen arvioinnissa eri palvelukanavissa. Käytössämme on Acute-Winhit-potilastietojärjestelmä.

Odotamme sinulta hammashoitajan tai suun terveyteen syventyneen lähihoitajan koulutusta. Opiskelijoita emme voi valitettavasti palkata, mutta huomioimme ennen huhtikuuta valmistuvat. Työyhteisönä toivomme myös toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Tehtävän palkkaus määräytyy YTHS:n ja AVAINTES sopimuksen mukaan. 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Mäkinen sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 31.1.2021. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.