(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Tehtävän kuvaus

Kaipaatko uusia haasteita, vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi? Tule meille kiertäväksi hammashoitajaksi!

Etsimme Helsingin kaupungin suun terveydenhuoltoon reipasta, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää hammashoitajaa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin.
Tehtävänäsi on kiertää hammashoitoloissa suunnitelman tai poissaoloista johtuvan tarpeen mukaisesti täydentäen hoitoloiden vakituista henkilöstöä.

Hammashoitajana työskentelet kliinisessä hoitotyössä hoitotyön asiantuntijana hammaslääkärin työparina sekä hammashoitolan toimistossa ja muissa hoitolan tehtävissä. Koulutamme uusin vastuualueisiin. Odotamme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kehittymisotteinen tapa tehdä työtä. Kiertävänä hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin.

Meillä pääset työskentelemään osaavissa suunhoidon tiimeissä. Kiertävänä hammashoitajana pääset tutustumaan laajasti erilaisiin tiimeihin ja tapoihin tehdä hammashoitotyötä. Hyvän tiimityön edellytyksenä ovat joustavuus ja hyvät yhteistyötaidot. Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalipun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.2.2021.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Sanna Korte, sanna.korte@hel.fi , p. 050 341 3163 osastonhoitaja Minna Kivelä, minna.kivela@hel.fi, p. 050 340 1241

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/hammashoito