Hammashoitaja
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Toimintamme laajentuessa haemme nyt hammashoitajia Turun palvelupisteelle 4.1.2021 ja 1.2.2021 alkaen. Haemme viittä (5) hammashoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä kahta (2) määräaikaista pitkään ja kokoaikaiseen sijaisuuteen. Voit hakulomakkeella ilmaista tarkemmin kiinnostuksesi tehtäviä ja aloitusajankohtia kohtaan.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Hammashoitajamme työskentelevät hammaslääkärien työparina, avustaen heitä toimenpiteissä. Lisäksi meillä tehdään vaihtelevasti töitä välinehuollon parissa ja hoidontarpeen arvioinnissa eri palvelukanavissa. Käytössämme on Acute-Winhit-potilastietojärjestelmä.

Odotamme sinulta hammashoitajan tai suun terveyteen syventyneen lähihoitajan koulutusta. Opiskelijoita emme voi valitettavasti palkata, mutta huomioimme ennen työsuhteen aloitusta valmistuvat. Työyhteisönä toivomme myös toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Tehtävän palkkaus on TSN Avainta -työehtosopimuksen HOC palkkaryhmän mukainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mervi Saarinen sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 29.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot