(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Hammashoitajan vakituinen työsuhde Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen suun erikoishoidon yksikössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn suun erikoishoitoa edellyttävien potilaiden hoitoon erikoistuneissa tiimeissä. Pääset syventämään osaamistasi suun hoidon eri osa-alueilla.

Sinulla on jo ehkä kokemusta jostain erikoishammashoidon alasta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja positiivinen asenne työhön ja sen kehittämiseen. Perehdytämme tehtävään perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Suun erikoishammashoidon yksikkö sijaitsee Mannerheimintie 172 tiloissa kevääseen 2021 saakka. Kevään 2021 aikana muutamme Haartmaninkatu 1:n tiloihin yhdessä Helsingin kaupungin perushoidon yksikön, Hus Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikön sekä Helsingin yliopiston kanssa. Yhteistyö näiden eri toimintojen kanssa on kiinteässä osassa potilaan hoidossa sekä hammaslääketieteen opiskelijoiden ja erikoistuvien hammaslääkäreiden ohjauksessa ja opetuksessa.

Lisäksi tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Haastattelut hakijoille järjestetään viikon 46 aikana. Koronasta johtuen haastattelut tehdään Teams:n välityksellä, johon lähetetään erillinen kutsu sähköpostin kautta.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä innokkuutta uuden oppimiseen ja kehittävää työotetta.

.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ts osastonhoitaja Kati Vartiainen p. 040 336 0433 (kati.vartiainen@hel.fi)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi