(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Toimintamme laajentuessa haemme nyt vakituisia ja kokoaikaisia hammashoitajia Oulun palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. Tule kanssamme rakentamaan entistä parempia opiskeluterveydenhuollon palveluita!

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Hammashoitajamme työskentelevät hammaslääkärien työparina, avustaen heitä toimenpiteissä. Lisäksi meillä tehdään vaihtelevasti töitä välinehuollon parissa ja hoidontarpeen arvioinnissa eri palvelukanavissa. Käytössämme on Acute-Winhit-potilastietojärjestelmä.

Odotamme sinulta hammashoitajan tai suun terveyteen syventyneen lähihoitajan koulutusta. Opiskelijoita emme voi valitettavasti palkata, mutta huomioimme ennen vuotta 2021 valmistuvat. Työyhteisönä toivomme myös toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Tehtävän palkkaus on TSN Avainta -työehtosopimuksen mukainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Viivi Nykänen, puh. 041 730 5624. Tavoitat Viivin ke-to klo. 15-16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 25.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Haastattelut voidaan järjestää olosuhteiden vaatiessa etänä Teams -palaverina.